All dishes are like short stories.
People, journeys, memories, flavours of childhood..
These are the key ingredients that make each recipe come together.
It's an honour and great pleasure to share these stories with you.
Tomasz Leśniak
Chef/Owner
Crunchy veal sweetbreads, black pudding & braised forest berry | 39.00 | |
Salad with grilled prawns, marinated pineapple, orange, honey & balsamico dressing | 53.00 | |
Beef tenderloin tartare with capers, sun dried tomatoes, gorgonzola & portobello mushroom | 48.00 | |
Salmon trout in fresh herbs, goat cheese mousse, spring cucumber salad | 42.00 | |
Tiger prawns grilled with baby squid, spring vegetables ragout with sunflower seeds & pesto | 56.00 |
Roasted vegetables cream soup with herb croutons | 29.00 | |
Poultry and beef broth with spatzle & fried carrot | 28.00 | |
Pierogi with beef brisket, Worcester demi glace sauce, spring onion | 49.00 | |
Risotto with tomato coulis, fresh baby spinach & mozzarella Burrata | 55.00 | |
Pasta with parsley, grilled tuna, olives, capers & tomatoes confit | 69.00 | |
Homemade pasta, duck confit, demi glace sauce with cherries. Parmesan | 54.00 |
Polish Beef Fillet | 160g | 79.00 |
Steaks dry-aged for 40 days minimum: | ||
Dry Age Polish Beef New York Strip Steak | 100g | 42.00 |
Dry Age Polish Beef Rib Eye | 100g | 44.00 |
Dry Age Polish Beef Rib Tomahawk | 600g/1200g | 259.00 / 495.00 |
Steaks are served with: | ||
Parsley sauce + Demi-glace sauce | ||
Choose your favourite condiment: | ||
French style vegetables | 14.00 | |
Bene French Fries | 16.00 | |
Caramelized beetroot with chard | 16.00 | |
Sweet potato French Fries | 18.00 | |
Fondant potatoes | 18.00 | |
Braised asparagus with tomatoes & garlic butter | 20.00 |
Beef cheek with cider, roasted apple mousse, marinated cauliflower & carrot | 65.00 | |
Wild boar tenderloin with smoked lard, fondant potatoes, broad beans, dried cabbage | 84.00 | |
Wellington: Polish beef tenderloin, puff pastry, truffle & mushroom filling, duxelles sauce, caramelized beetroot with chard | 114.00 | |
Grilled sea bream with baby squid & mango, fresh herbs salad, Lillet sauce | 78.00 |
Lemon – thyme Panna Cotta with pistachio macaroon & fruits | 26.00 | |
Mini puffs with vanilla cream & warm chocolate | 32.00 | |
Homemade chocolate & rum ice cream with marshmallow | 32.00 |
Cheese board, homemade confiture, bread | 64.00 |
Recenzja
Recenzja
The chef to the Polish national football team is the eponymous owner of this brightly decorated restaurant – and also owns the more informal bistro next door. Menus offer modern dishes alongside pasta, risotto and a few Polish classics; this is satisfying comfort cooking full of bold, gutsy flavours.
Recenzja
Recenzja
Usytuowana niedaleko krakowskiego Rynku Głównego restauracyjna część konceptu gastronomicznego autorstwa Tomasza Leśniaka Nota_Resto już od roku podbija serca i podniebienia miłośników dobrej kuchni. Jest siostrzanym lokalem działającego od wczesnych godzin rannych Bistro Bene.
Recenzja
Kulinarna mapa Krakowa zyskała w kwietniu nowe, warte szczególnej uwagi miejsce - autorski koncept gastronomiczny, składający się z dwóch osobnych lokali, które łączy kuchnia - Nota_Resto i Bistro Bene. Usytuowana w niedalekiej odległości od krakowskiego Rynku Głównego, autorska restauracja Tomasza Leśniaka, w której pierwsze skrzypce gra smak. Kuchnia Leśniaka łączy nowoczesne metody gotowania z kulinarnym powrotem do korzeni. W nowoczesnych wnętrzach serwowane są dania inspirowane podróżami, przy czym ważnKulinarna mapa Krakowa zyskała w kwietniu nowe, warte szczególnej uwagi miejsce – autorski koncept gastronomiczny, składający się z dwóch osobnych lokali, które łączy kuchnia – Nota_Resto i Bistro Bene. Usytuowana w niedalekiej odległości od krakowskiego Rynku Głównego, autorska restauracja Tomasza Leśniaka, w której pierwsze skrzypce gra smak. Kuchnia Leśniaka łączy nowoczesne metody gotowania z kulinarnym powrotem do korzeni. W nowoczesnych wnętrzach serwowane są dania inspirowane podróżami, przy czym ważną rolę odgrywają tu polskie, tradycyjne smaki w odświeżonym wydaniu. Do dyspozycji gości są dwie sale, w tym jedna z otwartą kuchnią i piwniczką win, starannie wyselekcjonowanych w zgodzie z kartą dań.
Recenzja
Na początku kwietnia Tomasz Leśniak, którego zapewne kojarzycie jako szefa kuchni Reprezentacji Polski w Piłce Nożnej, stworzył w Krakowie koncept Nota Bene, na który składają się dwa lokale z jego autorską kuchnią, zlokalizowane na tej samej ulicy, jeden obok drugiego: Nota Resto oraz Bistro Bene. Rzadko odwiedzam restauracje w tak krótkim czasie od otwarcia, tym razem jednak ciekawość wzięła górę i już zdążyłam zajrzeć do jednej z nich. (...)
Recenzja
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniamEaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. aliqua. Ut enim ad minim veniamEaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Św. Krzyża 17
31-023 Kraków
T: +48 517 818 851
rezerwacje@notaresto.pl
Restaurant Manager
T: +48 517 818 851
rezerwacje@notaresto.pl
pon-nd
MON - THUR: 16:00 - 23:00
FRI - SUN: 13:00 - 23:00
Nota Resto by Tomasz Leśniak
© 2017 made by aliso.pl
ul. Św. Krzyża 17
31-023 Kraków
T. 517 818 851