All dishes are like short stories.
People, journeys, memories, flavours of childhood..
These are the key ingredients that make each recipe come together.
It's an honour and great pleasure to share these stories with you.
Tomasz Leśniak
Chef/Owner
Tasting Menu | 329.00 | |
Beef tenderloin tartare with cucumber, marinated forest mushrooms, red onion & egg yolk confit | ||
Salmon trout in fresh herbs, goat cheese mousse, spring cucumber salad | ||
Red beetroot soup with goat cheese dumplings, dill oil | ||
Pierogi with beef brisket, Worcester demi glace sauce, spring onion | ||
Beef cheek with potato souffle & vegetables “ratatouille” | ||
Chocolate fondant, mocca ice cream, raspberry coulis | ||
Wine pairing | 240.00 |
Roasted veal, artichoke, sun dried tomatoes & olives sauce | 49.00 | |
Salad with grilled prawns, marinated pineapple, orange, honey & balsamico dressing | 58.00 | |
Beef tenderloin tartare with cucumber, marinated forest mushrooms, red onion & egg yolk confit | 56.00 | |
Salmon trout in fresh herbs, goat cheese mousse, spring cucumber salad | 52.00 | |
Tiger prawns grilled with baby squid, spring vegetables ragout with sunflower seeds & pesto | 58.00 |
Red beetroot soup with goat cheese dumplings, dill oil | 34.00 | |
Sweet corn cream soup, popcorn & chorizo | 34.00 |
Pierogi with beef brisket, Worcester demi glace sauce, spring onion | 59.00 | |
Homemade pasta with black squid ink, prawns, squid & tomatoes in parsley sauce | 72.00 | |
Homemade pasta, duck confit, demi glace sauce with cherries, parmesan | 68.00 | |
Saffron risotto, slow braised pork cheek, tomatoes concasse & fresh herbs | 64.00 |
Polish Beef Fillet | 160g | 92.00 |
Steaks dry-aged for 40 days minimum: | ||
Dry Age Polish Beef New York Strip Steak | 100g | 46.00 |
Dry Age Polish Beef Rib Eye | 100g | 48.00 |
Dry Age Polish Beef Rib Tomahawk | 600g/1200g | 275.00 / 529.00 |
Steaks are served with: | ||
Capers – tomatoes sauce + Truffle sauce | ||
Choose your favourite condiment: | ||
Bene French Fries | 18.00 | |
Grilled vegetables | 24.00 | |
Roasted sweet potatoes with goat cheese & chorizo oil | 26.00 | |
Roasted pumpkin mousse with bacon | 22.00 |
Grilled duck breast, raviolo with ricotta & egg yolk, truffle sauce | 78.00 | |
Beef cheek with potato souffle & vegetables “ratatouille” | 79.00 | |
Wellington: Polish beef tenderloin, puff pastry, truffle & mushroom filling, duxelles sauce, roasted pumpkin mousse with bacon | 129.00 | |
Grilled sea bream with baby squid & mango, fresh herbs salad, Lillet sauce | 88.00 |
Chocolate fondant, mocca ice cream, raspberry coulis | 34.00 | |
Pistachio crème brûlée, spicy cookie, plume jelly | 34.00 | |
Mango kulfi, coconut sorbet & sesame crumble | 34.00 |
Cheese board, red onion confiture, bread | 74.00 |
Recenzja
Recenzja
The chef to the Polish national football team is the eponymous owner of this brightly decorated restaurant – and also owns the more informal bistro next door. Menus offer modern dishes alongside pasta, risotto and a few Polish classics; this is satisfying comfort cooking full of bold, gutsy flavours.
Recenzja
Recenzja
Usytuowana niedaleko krakowskiego Rynku Głównego restauracyjna część konceptu gastronomicznego autorstwa Tomasza Leśniaka Nota_Resto już od roku podbija serca i podniebienia miłośników dobrej kuchni. Jest siostrzanym lokalem działającego od wczesnych godzin rannych Bistro Bene.
Recenzja
Kulinarna mapa Krakowa zyskała w kwietniu nowe, warte szczególnej uwagi miejsce - autorski koncept gastronomiczny, składający się z dwóch osobnych lokali, które łączy kuchnia - Nota_Resto i Bistro Bene. Usytuowana w niedalekiej odległości od krakowskiego Rynku Głównego, autorska restauracja Tomasza Leśniaka, w której pierwsze skrzypce gra smak. Kuchnia Leśniaka łączy nowoczesne metody gotowania z kulinarnym powrotem do korzeni. W nowoczesnych wnętrzach serwowane są dania inspirowane podróżami, przy czym ważnKulinarna mapa Krakowa zyskała w kwietniu nowe, warte szczególnej uwagi miejsce – autorski koncept gastronomiczny, składający się z dwóch osobnych lokali, które łączy kuchnia – Nota_Resto i Bistro Bene. Usytuowana w niedalekiej odległości od krakowskiego Rynku Głównego, autorska restauracja Tomasza Leśniaka, w której pierwsze skrzypce gra smak. Kuchnia Leśniaka łączy nowoczesne metody gotowania z kulinarnym powrotem do korzeni. W nowoczesnych wnętrzach serwowane są dania inspirowane podróżami, przy czym ważną rolę odgrywają tu polskie, tradycyjne smaki w odświeżonym wydaniu. Do dyspozycji gości są dwie sale, w tym jedna z otwartą kuchnią i piwniczką win, starannie wyselekcjonowanych w zgodzie z kartą dań.
Recenzja
Na początku kwietnia Tomasz Leśniak, którego zapewne kojarzycie jako szefa kuchni Reprezentacji Polski w Piłce Nożnej, stworzył w Krakowie koncept Nota Bene, na który składają się dwa lokale z jego autorską kuchnią, zlokalizowane na tej samej ulicy, jeden obok drugiego: Nota Resto oraz Bistro Bene. Rzadko odwiedzam restauracje w tak krótkim czasie od otwarcia, tym razem jednak ciekawość wzięła górę i już zdążyłam zajrzeć do jednej z nich. (...)
Recenzja
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniamEaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. aliqua. Ut enim ad minim veniamEaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Św. Krzyża 17
31-023 Kraków
T: +48 517 818 851
rezerwacje@notaresto.pl
Restaurant Manager
T: +48 517 818 851
rezerwacje@notaresto.pl
pon-nd
MON - THUR: 16:00 - 23:00
FRI - SUN: 13:00 - 23:00
Nota Resto by Tomasz Leśniak
© 2017 made by aliso.pl
ul. Św. Krzyża 17
31-023 Kraków
T. 517 818 851